top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Cross - Pro Hood Jacket Herre Regnjakke

Cross - Pro Hood Jacket Herre Regnjakke
Beskrivelse
PRO HOOD JACKET HERRE REGNJAKKE med aftagelig hætte.
Cross regntøj produceres med den såkaldteFTX™-membran, som kombinerer en den komplette vandafvisning med en uhørt høj åndbarhed og bevægelsesfrihed.

Teknikken bag Cross regntøj

FTX™-teknologien fungerer ved at kombinere to eller tre lags materiale. Yderlaget er et vandtæt skallag, som afviser elementernes rasen. På indersiden af skallaget bliver en ultratynd film lamineret på. Denne film frigører perspiration i form af damp, og holder fugt udefra væk fra kroppen. 

I Cross regntøj benyttes FTX™-stretch membranen, som kan modstå et vandsøjletrykpå 20.000-20.000mm og har en åndbarhed på hele 10.000-20.000 g/m²/24t! Den særlig stretch-teknologi, er også det som gør den fulde bevægelighed mulig. Det sker gennem en særlig elastisk kombination som kan bevæge sig sammen med brugeren.

Cross regntøj er det perfekte match til dig, der nyder det aktive friluftsliv - uanset vejret. En mere åndbar, let og fleksibel regnjakke findes simpelthen ikke
HERRE JAKKE
VEJL. UDSALGSPRIS: 2000,-
 


Pris:
DKK 1.600,00
(DKK 1.280,00 ekskl. moms.)


  Gratis levering 
  ved køb over 500 kr.
Du har ingen varer
i din indkøbsvogn!
Antal:
0
Pris:
DKK 0,00

Kjus
Cross
Viking Footwear
Helly Hansen
Protest
Rugged Gear
Hestra

Didriksons
Kari Traa

Lemvig Indkøbsforening   l   Havnen 44   l   7620 Lemvig   l   T 9782 3900   l   CVR: 25616618   l   fiskernes@hansen.mail.dk    info@lemvigindkob.dk Handelsbetingelser
Copyright © Lemvig Indkøbsforening outdoor tøj - All Rights Reserved.

SEO optimering og CMS System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3