top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Vask og imprægnering med Nikwax

Hvad indeholder Nikwax og hvordan virker det?

Nikwax midlerne coater tekstiler og læder fibrene med et netværk af elastiske TX.10i vandafvisende molekyler. De binder sig til alt som ikke er vandafvisende, men lukker samtidigt ikke helt, så der er plads mellem fibrene så åndbarheden bevares. Nikwax behandlingsmidler kan bøje og bevæge sig med fibrene i tekstiler og læder. Det er derfor Nikwax behandlinger holder adskillige vask i modsætning til konkurrerende produkter som kræver genpåføring efter hver vask.

TX.10i elastomeren tilfører også rivstyrke til tekstiler. Forbedret rivstyrke opnås ved smøring af tekstilerne, hvilket tillader fibrene at bevæge sig over hinanden meget let. Produktet coater også fibrene med den elastiske og spænstige polymere som tillader fibrene at bøje sig, for så at vende tilbagetil deres oprindelige position. Dette reduceret presset og nedslidningen af fibrene, og giver derfor en bedre rivstyrke.

  Gratis levering 
  ved køb over 500 kr.
Du har ingen varer
i din indkøbsvogn!
Antal:
0
Pris:
DKK 0,00

Kjus
Cross
Viking Footwear
Helly Hansen
Protest
Rugged Gear
Hestra

Didriksons
Kari Traa

Lemvig Indkøbsforening   l   Havnen 44   l   7620 Lemvig   l   T 9782 3900   l   CVR: 25616618   l   fiskernes@hansen.mail.dk    info@lemvigindkob.dk Handelsbetingelser
Copyright © Lemvig Indkøbsforening outdoor tøj - All Rights Reserved.

SEO optimering og CMS System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3